Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Nieuws
Uw e-mailadres
Indien u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe Workshops vul dan hieronder uw e-mailadres in.
Controleer ook regelmatig uw map ongewenste mail, of spammap. Veel emailprogramma's beschouwen deze soort berichten namelijk vaak als spam.


Datum: 9-09-2017    WORKSHOPS
 WE GAAN WEER BEGINNEN MET HANDWERKEN.

Zoals velen weten geef ik WORKSHOPS maar ik ben ook handwerkleidster bij Stichting Welzijn Ouderen Terneuzen bij velen bekend als de Veste, het adres is Oostelijk Bolwerk 22 te Terneuzen. Het handwerken is weer van start gegaan, wie zin heeft in een gezellige middag is van harte welkom op dinsdagmiddag en donderdagmiddag vanaf 13.15 uur tot 15.30 uur. Je betaald € 1,- entree en de koffie/thee is gratis.
Er wordt weer een hoop gebreid en gehaakt. Er kan en mag veel. Als je voor de Bazaar wilt handwerken zijn de spullen gratis te verkrijgen, wil je liever je eigen werkje meebrengen is ook goed. Het gaat uiteindelijk om het sociale gebeuren en veel gezelligheid, het is niet aan leeftijd gebonden. Iedereen is welkom van jong tot oud. Ook worden er regelmatig WORKSHOPS gehouden, deze zal ik zelf verzorgen samen met mijn werkgroep. Dit wordt uiteraard ruim tevoren bekend gemaakt via flyers.
De flyers voor de Workshop worden tijdig op de tafel bij de ingang in de Veste gelegd. ook kunt u dit zien in de agenda op deze site. u mag mij altijd bellen of mailen. mijn tel. nr. is 06 48090118 en het email adres is ischa@zeelandnet.nl  
Hopelijk tot gauw bij onze gezellige club.
met vriendelijke groet 
Mariette.

----------
  
- Powered by: Citoweb -