Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Over mij
Hallo, mijn naam is Mariëtte Kruissen...

Ik ben 65 jaar, A( alle) D(dagen) H(heel) D(druk)er, dol op knutselen, sport graag, in de zomer dol op de natuur om er vele uren door te brengen en veel inspiratie op te doen. Hou van alles met 4 pootjes, vind het ook leuk om ze te schilderen.  
In 2011 zijn we verhuist van een huisje op de buiten naar een appartement, er was ineens een hoop minder te doen en daarom ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk. Dat en vond ik bij Stichting Welzijn voor Ouderen in Terneuzen.
Ik ben handwerkleidster geworden, er ontstonden allerlei ideeen zoals het maken van kransen, lampenkapjes, vlinders vouwen, werken met powertex en nog vele andere werkjes, er wordt nog steeds gebreid, geborduurd en gehaakt door een grote groep dames van alle leeftijden.  
De club wordt steeds groter en er komen jongere mensen op af. Ik kreeg de vraag of ik soms zin had eens een Workshop te geven. Zo gezegd zo gedaan. Van het een kwam het ander en er worden nu Workshops gegeven in Axel en Terneuzen.
In de toekomst komen er vast nog wel plaatsen bij. Ook is het mogelijk om bijv. voor een familie dag of een vriendinnendag een Workshop aan te vragen, dan kan in overleg gekeken worden welke Workshop het beste past.
Dit is in vogelvlucht een korte impressie van wie ik ben en wat ik doe. 
- Powered by: Citoweb -